PARKEERBEGELEIDING

MET OPEN ARMEN ONTVANGEN

Heeft u een groot evenement waar veel auto’s op afkomen? Laat We Will Drive dit in goede banen leiden met de onze professionele parkeerbegeleiding.

 

Bij een grote toestroom van gasten is het belangrijk dat men snel en vooral efficiënt parkeert, hiervoor is het inhuren van parkeerbegeleiders nodig. De studenten parkeerbegeleiders van We Will Drive zijn altijd goed zichtbaar, zowel overdag als in de avonduren. Wij nemen de gehele organisatie van het parkeren op ons, van het afzetten van het parkeergebied, tot het zo efficiënt mogelijk parkeren van de vele auto’s.

 

Naast het wijzen van de geschikte parkeerplekken door de studenten parkeerbegeleiders, treden zij ook op als eerste contactmoment met uw gasten door hen de entree te wijzen. We Will Drive begrijpt het belang hiervan en traint de parkeerbegeleiders dan ook intensief, zodat zij uw gasten op een nette representatieve manier welkom heten.

 

Na afloop van het evenement zullen de parkeerbegeleiders uw gasten weer begeleiden naar hun auto’s of wijzen op hun BOB chauffeur van We Will Drive.

 

Mocht het parkeerterrein op enige afstand liggen, zijn de parkeerbegeleiders heel goed te combineren met de shuttle service van We Will Drive.

Tarieven Parkeerbegeleiding

Dat verkeersbegeleiding ook betaalbaar kan zijn, bewijst We Will Drive graag. Met vooraf vastgestelde tarieven komt u nooit voor een verrassing staan.

Onze planners denken vanaf het eerste moment mee voor meest efficiënte oplossing voor uw parkeer service. Zo nemen wij de gehele organisatie achter het parkeren uit handen, waardoor u meer tijd overhoudt voor de kernactiviteiten van uw organisatie.

Type ChauffeurTariefToeslagen
Parkeerbegeleiding18 euro/uurGeen

Overtuigd van onze Parkeerbegeleiding?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze studenten parkeerbegeleiding u veel zorg en werk uit handen zal nemen, en dat laten wij dan ook graag horen. Neem contact met ons op via telefoon of email en wij zorgen dat u nooit meer om verkeersbegeleiding verlegen zit.

Direct online een chauffeur reserveren?

Reserveren kan bij We Will Drive 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

 

Vul ons online formulier in en ontvang dezelfde dag nog bevestiging van uw chauffeur!

Binnen 2 uur een gratis offerte?

Benieuwd naar de totale kosten van een rit met chauffeur?

 

Vul ons online formulier in en ontvang binnen twee uur een op maat gemaakte offerte voor uw privéchauffeur!

SOCIAL MEDIA

CONTACT

VRAGEN?

Facebook link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Facebook. Twitter link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Twitter. Instagram link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Instagram. Google+ link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Google+.

Goudsesingel 136

3011 KD Rotterdam, Nederland

 

+31 10 30 70 656

www.wewilldrive.nl

info@wewilldrive.nl

Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT
Reserveren
Offerte