SHUTTLE SERVICE

DE LAATSTE SCHAKEL

Soms is evenementen locatie of een bedrijf slecht bereikbaar en biedt de directe omgeving te weinig parkeerplaatsen. In dat geval biedt de shuttle service van We Will Drive de ideale uitkomst.

 

We Will Drive verzorgt een shuttle service voor diverse klanten. Nette personenbusjes rijden een vaste route tussen de gewenste parkeerplaats of station en het kantoor of evenement, en vormen daarmee een ideale pendeldienst tussen beide locaties.

 

De ervaren planners van We Will Drive denken actief met u mee en maken een realistische inschatting van de benodigde capaciteit, zodat uw pendeldienst constant in beweging blijft en uw gasten of werknemers zo snel mogelijk op locatie aanwezig kunnen zijn.

 

 

Tarieven Shuttle Service

Dat een shuttle service ook betaalbaar kan zijn, bewijst We Will Drive graag. Met vooraf vastgestelde tarieven komt u nooit voor een verrassing staan.

Onze planners denken vanaf het eerste moment mee voor meest effici├źnte oplossing voor uw pendeldienst. Zo nemen wij de gehele organisatie achter de shuttle service uit handen, waardoor u meer tijd overhoudt voor de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Neem contact op voor een offerte op maat.

Type ChauffeurTariefToeslagen
Shuttle ServiceOp aanvraagGeen

Overtuigd van onze Auto Transport?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze shuttle service u veel werk uit handen zal nemen, en dat laten wij dan ook graag horen. Neem contact met ons op via telefoon of email en wij zorgen dat u nooit meer om een pendeldienst verlegen zit.

Direct online een chauffeur reserveren?

Reserveren kan bij We Will Drive 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

 

Vul ons online formulier in en ontvang dezelfde dag nog bevestiging van uw chauffeur!

Binnen 2 uur een gratis offerte?

Benieuwd naar de totale kosten van een rit met chauffeur?

 

Vul ons online formulier in en ontvang binnen twee uur een op maat gemaakte offerte voor uw priv├ęchauffeur!

SOCIAL MEDIA

CONTACT

VRAGEN?

Facebook link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Facebook. Twitter link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Twitter. Instagram link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Instagram. Google+ link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Google+.

Goudsesingel 136

3011 KD Rotterdam, Nederland

 

+31 10 30 70 656

www.wewilldrive.nl

info@wewilldrive.nl

Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT
Reserveren
Offerte