HIKERS

UW WAGENPARK IN BEWEGING

Wilt u graag een of meerdere auto’s laten wegbrengen naar een ander filiaal of naar uw cliënten, kies dan voor het autotransport van We Will Drive.

 

Onze autotransport dienstverlening is speciaal voor:

- Autodealers

- Leasemaatschappijen

- Autoverhuurbedrijven

- Schadeherstelbedrijven

 

Onze vakkundige student hikers halen de auto bij de afgesproken locatie op en leveren de auto bij u of een van uw klanten snel en efficiënt af.

Doordat wij een grote basis aan ervaren studentchauffeurs hebben, kunnen wij altijd binnen 24 uur een studentchauffeur op locatie aanwezig hebben, dus ook in de weekenden en vroege/late uren!

 

Als opdrachtgeven wilt u natuurlijk controle houden over het autotransport. Om die reden werken wij met een uitgebreide service agreement en communiceren wij de gegevens van onze student hikers van te voren, waardoor u er zeker van bent dat u uw voertuig aan de juiste persoon toevertrouwt.

Tarieven Student Hiker

Dat auto transport ook betaalbaar kan zijn, bewijst We Will Drive graag. Met vooraf vastgestelde tarieven komt u nooit voor een verrassing staan.

Onze planners denken vanaf het eerste moment mee voor meest efficiënte oplossing voor uw autotransport. Zo nemen wij de gehele organisatie achter het transport uit handen, waardoor u meer tijd overhoudt voor de kernactiviteiten van uw bedrijf.  Onze student hikers regelen uw transport.

Type ChauffeurTariefToeslagen
Student Hiker18 euro/uurGeen

Overtuigd van onze Auto Transport?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze auto transport diensten u veel werk uit handen zal nemen, en dat laten wij dan ook graag horen. Neem contact met ons op via telefoon of email en wij zorgen dat u nooit meer om een student hiker verlegen zit.

Direct online een chauffeur reserveren?

Reserveren kan bij We Will Drive 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

 

Vul ons online formulier in en ontvang dezelfde dag nog bevestiging van uw chauffeur!

Binnen 2 uur een gratis offerte?

Benieuwd naar de totale kosten van een rit met chauffeur?

 

Vul ons online formulier in en ontvang binnen twee uur een op maat gemaakte offerte voor uw privéchauffeur!

SOCIAL MEDIA

CONTACT

VRAGEN?

Facebook link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Facebook. Twitter link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Twitter. Instagram link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Instagram. Google+ link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Google+.

Goudsesingel 136

3011 KD Rotterdam, Nederland

 

+31 10 30 70 656

www.wewilldrive.nl

info@wewilldrive.nl

Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT
Reserveren
Offerte