VALET PARKING

AANKOMST IN STIJL

U wilt de meest gemakkelijke en snelle manier van parkeren? Kies dan voor valet parking van We Will Drive! Vaak is het lastig om bij een restaurant, hotel of evenement de auto te parkeren en is er geen betere entree dan een goede valet parking. Het aanbieden van valet parking is vele gevallen de ideale uitkomst.

 

Onze chauffeurs ontvangen uw gasten professioneel bij de ingang en parkeren de auto’s vakkundig en efficiënt op de juiste plek. Na afloop wordt de auto teruggebracht bij uw gasten zodat deze direct kunnen instappen. Onze valet parking is goed te combineren met onze BOB chauffeur, zodat uw gasten veilig thuiskomen.

 

Ook voor de kleinere budgetten heeft We Will Drive een passende oplossing voor valet parking. Wij nemen u de gehele organisatie van het parkeren uit handen en u laat een perfecte indruk op uw gasten achter.

Tarieven Valet Parking

Dat valet parking ook goedkoop kan zijn, bewijst We Will Drive graag. Met vooraf vastgestelde tarieven komt u nooit voor een verrassing staan.

Onze planners denken vanaf het eerste moment mee voor meest efficiënte oplossing voor uw evenement. Zo garanderen wij dat ook uw evenement voorzien kan worden van professionele valet parking van We Will Drive.

Type ChauffeurTariefToeslagen
Valet Parking18 euro/uurGeen

Overtuigd van onze Valet Parking?

Wij zijn overtuigd van onze eigen valet parking en dat laten wij ook graag horen. Neem contact met ons op via telefoon of email en wij zorgen dat u nooit meer een andere valet parking wilt.

Direct online een chauffeur reserveren?

Reserveren kan bij We Will Drive 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

 

Vul ons online formulier in en ontvang dezelfde dag nog bevestiging van uw chauffeur!

Binnen 2 uur een gratis offerte?

Benieuwd naar de totale kosten van een rit met chauffeur?

 

Vul ons online formulier in en ontvang binnen twee uur een op maat gemaakte offerte voor uw studentchauffeur!

SOCIAL MEDIA

CONTACT

VRAGEN?

Facebook link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Facebook. Twitter link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Twitter. Instagram link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Instagram. Google+ link naar de We Will Drive Chauffeursdiensten Google+.

Goudsesingel 136

3011 KD Rotterdam, Nederland

 

+31 10 30 70 656

www.wewilldrive.nl

info@wewilldrive.nl

Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT
Reserveren
Offerte