Chauffeur eigen auto

Chauffeur voor uw eigen auto

Een chauffeur van We Will Drive is

Met een chauffeur voor uw eigen auto kunt u rustig in de auto doorwerken, zonder dat u zich druk hoeft te maken over files of het zoeken naar een parkeerplek. U kunt uw kostbare tijd efficient besteden en in veel gevallen verdient het inhuren van een chauffeur zichzelf terug!

Naast het rijden, kan de chauffeur van We Will Drive chauffeursdiensten ook allerlei extra taken op zich nemen en zichzelf nuttig bewijzen tijdens het wachten. Denk hierbij aan het tanken of wassen van de auto, naar de garage rijden voor een servicebeurt, of een poststuk voor u bezorgen bij een belangrijke klant.

Boekt u een chauffeur voor uw eigen auto bij We Will Drive, dan kunt u zorgeloos genieten van een ervaren chauffeur die u veilig naar kantoor, huis of uw afspraken rijdt.

studentchauffeur

De voordelen van een chauffeur voor uw eigen auto

  1. Maak van uw reistijd werktijd met een chauffeur voor uw eigen auto. Gebruik uw kostbare tijd efficiënt en werk ongestoord door.
  2. De inzet van een chauffeur is tijdbesparend, comfortabel en voordelig.
  3. Altijd getrainde chauffeurs met ervaring in het rijden in nieuwe auto’s.
  4. Indien u graag een extra drankje nuttigt brengt de chauffeur u veilig en voordelig naar huis in uw eigen auto.
  5. Studentchauffeurs beschikken over kennis van het wegennet, zo komt u ontspannen en op tijd bij uw afspraak aan.
  6. Een studentchauffeur is inzetbaar voor retour – en enkele ritten. De chauffeur kan stand-by blijven op locatie of tussendoor naar huis gaan.
  7. De chauffeurs zijn in de tussentijd inzetbaar om u ergens anders mee te helpen.

Vraag nu online een offerte aan.

Binnen 24 uur heeft u een passende en vrijblijvende offerte voor uw rit!

Kwaliteit van een chauffeur van We Will Drive

chauffeursdienst

Alle chauffeurs die voor We Will Drive werken, hebben aantoonbare rij-ervaring en overleggen daarnaast een verklaring omtrent gedrag (VOG). Zo weten wij zeker dat alleen ervaren en betrouwbare chauffeurs bij u in de auto stappen.

Daarnaast werken wij met een uitgebreid, intern review systeem. Hiermee kunnen klanten de chauffeurs beoordelen op o.a. rijstijl, communicatie en klantgerichte vaardigheden. Op basis van deze feedback worden de chauffeurs periodiek geëvalueerd en werken wij continue aan een verbeterde dienstverlening.

Wat is het tarief voor een chauffeur voor uw eigen auto?

Uurtarief
Een chauffeur van We Will Drive chauffeursdiensten is de eerste keer, bij wijze van kennismaking, in te huren tegen een tarief van € 17,95 (excl. BTW) per uur. Het standaard uurtarief voor alle volgende ritten bedraagt € 20,- (excl. BTW). Voor alle informatie omtrent onze tarieven, verwijzen wij u graag naar onze pagina tarieven.

Uren
We Will Drive hanteert een minimale afname van 3 uur.

 

  • Reiskosten
    Omdat vrijwel alle chauffeurs in het bezit zijn van een studenten ov-kaart, reizen zij doordeweeks gratis en in het weekend met 40% korting, m.u.v. de zomervakantie.
Wilt u meer informatie over de chauffeur voor uw eigen auto van We Will Drive? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of telefonisch op 010-3070656.