Koeriersdiensten

Koeriersdiensten

Regionaal, landelijk of internationaal verzenden? We Will Drive regelt het allemaal! Van een enkel document tot grote zendingen, het is mogelijk bij ons. Voor reguliere zendingen gebruikt u onze snelle aanmeldservice; heeft u een bijzondere zending? Neem dan even contact met ons op! Specialist in spoedzendingen Goede logistiek, ervaring bij de chauffeurs op de weg en jezelf informeren over alles wat een snelle levering in de weg zou kunnen staan, zoals verkeersinformatie, zijn hierbij essentieel.” We Will Drive is expert op dit gebied, zowel voor nationale als internationale zendingen.

Met kwaliteit bedoelen wij efficiëntie en discretie. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, dan zorgen wij ervoor dat uw spoed transport zo snel mogelijk verloopt. Daarnaast werken wij door onze flexibele houding zeer efficiënt en kunt u uiteraard van de discretie van onze medewerkers uitgaan. Al onze medewerkers hebben jarenlange aantoonbare ervaring en hebben veel ervaring. Daarnaast wordt onze dienst gekenmerkt door onze snelheid in combinatie met transparantie.

We Will Drive is de expert op het gebied van nationale én internationale zendingen.

Soms moet bepaalde post of een pakket iets sneller bezorgd worden op het afleveradres dan dat het met de reguliere post zou gaan. Of u wilt van minuut tot minuut weten waar uw pakje zich bevindt. We leveren uw pakket persoonlijk bij de ontvanger af. Waar ter wereld deze ook gevestigd is.

Waar onze koeriersdiensten voor worden gebruikt

We Will Drive helpt alle klanten met een vervoersbehoefte. Of dit vanuit medische noodzaak is, of om comfortabel rijtijd in werktijd om zetten, wij hebben de juiste oplossing.
Comfortabel reizen in uw eigen auto
Gecertificeerde en ervaren chauffeurs

Onze Beloften

Veiligheid staat bij ons op nummer één. Als opdrachtgever vragen wij u om voor een veilige en gezonde werkomgeving te zorgen. Dit houdt in dat het materieel dat gebruikt wordt, deugdelijk is en dat de medewerker de ruimte krijgt om pauze te houden.

Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Losse opdrachten kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de dienst, kosteloos geannuleerd worden. Zo zorgen wij ervoor dat medewerkers tijdig betaald kunnen worden en voorkomen wij teleurstellingen.

Bij We Will Drive krijgt u altijd een vaste accountmanager aangesteld. Met uw accountmanager kunt u te allen tijde uw wensen of verbeterpunten bespreken. Ons doel is om u en uw medewerkers volledig te ontzorgen met de inzet van onze mensen.

Wanneer wij een dienst met u afspreken, garanderen wij ook de uitvoering van de dienst. Mocht er sprake zijn van een overmacht situatie, dan zullen wij alles in het werk stellen om zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Uw vaste accountmanager zal hierbij de leiding nemen.