Pendeldiensten

Pendeldiensten

We Will Drive verzorgt diverse vormen van shuttle services voor een brede groep aan opdrachtgevers. Op deze manier maken wij een verafgelegen parkeerterrein, het dichtstbijzijnde treinstation of een andere vestiging van een organisatie gemakkelijk bereikbaar. De shuttle service vindt vaak plaats in nette personenbusjes (tot 9 personen) of door middel van (grotere) touringcars (tot 90 personen). Afhankelijk van de wensen en behoeften, kunnen de voertuigen bestickerd of zelfs volledig gewrapped worden in uw huisstijl of gewenste marketing uiting. Ook de binnenzijde van de busjes kunnen naar uw wensen en verwachtingen worden uitgevoerd.

Een shuttle service is voor bedrijven die slecht bereikbaar zijn of simpelweg te weinig parkeerplaatsen hebben ten gevolge van opgelegde parkeernormeringen. Ook kunnen pendeldiensten de (service)beleving rondom uw evenement aanzienlijk verhogen.

Door middel van een inzet van een pendeldienst, worden honderden werkuren per jaar bespaard.

Onze shuttle service of pendeldienst wordt ook regelmatig ingezet ter ondersteuning van evenementen. Dit kan een aantrekkelijk alternatief zijn voor valet parking of de inzet van taxi’s.

Waar onze Shuttle Services voor worden gebruikt

We Will Drive zet haar pendeldiensten veelvuldig in bij verschillende gelegenheden. Beweeg over de grafiek voor meer info.
Shuttle service inzetbaar voor bij particuliere en zakelijke gelegenheden
Gescreende chauffeurs vervoeren uw gasten of medewerkers

Onze Beloften

Veiligheid staat bij ons op nummer één. Als opdrachtgever vragen wij u om voor een veilige en gezonde werkomgeving te zorgen. Dit houdt in dat het materieel dat gebruikt wordt, deugdelijk is en dat de medewerker de ruimte krijgt om pauze te houden.

Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Losse opdrachten kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de dienst, kosteloos geannuleerd worden. Zo zorgen wij ervoor dat medewerkers tijdig betaald kunnen worden en voorkomen wij teleurstellingen.

Bij We Will Drive krijgt u altijd een vaste accountmanager aangesteld. Met uw accountmanager kunt u te allen tijde uw wensen of verbeterpunten bespreken. Ons doel is om u en uw medewerkers volledig te ontzorgen met de inzet van onze mensen.

Wanneer wij een dienst met u afspreken, garanderen wij ook de uitvoering van de dienst. Mocht er sprake zijn van een overmacht situatie, dan zullen wij alles in het werk stellen om zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Uw vaste accountmanager zal hierbij de leiding nemen.