Hiker

Hiker gezocht?

Een hiker van We Will Drive is

Met de hiker service neemt We Will Drive het volledige transport van uw wagenpark uit handen. Met meer dan 250 student hikers, verzorgen wij door heel Nederland uw autotransport. Wij hebben zowel student hikers, als 65+ hikers beschikbaar, waardoor er altijd een juiste chauffeur voor u beschikbaar is!

Alle chauffeurs zijn erop getraind om het autotransport zo veilig en efficient mogelijk uit te voeren. Hierdoor vormt de inzet van een hiker, de meest voordelige optie voor het halen en brengen van uw auto’s.

Maakt u gebruik van de hiking service van We Will Drive, dan kunt u ervan op aan dat het transport van uw wagenpark met de hoogste zorgvuldigheid en efficiëntie wordt uitgevoerd.

hiker

De voordelen van een hiker

  1. Wij garanderen dat iedere aanvraag die 1 dag van tevoren wordt aangemeld, 100% zeker op de volgende dag wordt uitgevoerd.
  2. Bespaar op de kosten van uw autotransport met een 65+ of student hiker van We Will Drive.
  3. De inzet van een hiker is tijdbesparend en eenvoudig in te plannen. Met 250+ hikers is er altijd een chauffeur in de buurt.
  4. Alle chauffeurs zijn ervaren in het rijden in nieuwe auto’s.
  5. Dienen er meer auto getransporteerd te worden? Wij zorgen voor een kostenbesparende dagplanning.
  6. Alle hikers beschikken over kennis van het wegennet en gebruiken het openbaar vervoer om bij/van de auto te komen.
  7. Er is geen afnameverplichting, waardoor u alleen betaalt, wanneer de dienst benodigd is.

Vraag nu online een offerte aan.

Binnen 24 uur heeft u een passende en vrijblijvende offerte voor uw autotransport!

Kwaliteit van een hiker van We Will Drive

Alle hikers die voor We Will Drive werken, hebben aantoonbare rij-ervaring en overleggen daarnaast een verklaring omtrent gedrag (VOG). Zo weten wij zeker dat alleen ervaren en betrouwbare chauffeur bij u in de auto stappen.

Daarnaast werken wij met een uitgebreid, intern review systeem. Hiermee kunnen klanten de chauffeurs beoordelen op o.a. rijstijl, communicatie en klantgerichte vaardigheden. Op basis van deze feedback worden de chauffeurs periodiek geëvalueerd en werken wij continue aan een verbeterde dienstverlening.

Wat is het tarief voor een hiker?

Uurtarief
Een hiker van We Will Drive chauffeursdiensten is de eerste keer, bij wijze van kennismaking, in te huren tegen een tarief van € 17,95 (excl. BTW) per uur. Het standaard uurtarief voor alle volgende ritten bedraagt € 20,- (excl. BTW). Voor alle informatie omtrent onze tarieven, verwijzen wij u graag naar onze pagina tarieven.

Uren
We Will Drive hanteert een minimale afname van 3 uur.

Reiskosten
Omdat vrijwel alle chauffeurs in het bezit zijn van een studenten ov-kaart, reizen zij doordeweeks gratis en in het weekend met 40% korting, m.u.v. de zomervakantie.

Wilt u meer informatie over de studentchauffeurs van We Will Drive? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of telefonisch op 010-3070656.