Directiechauffeur.

Gecertificeerde chauffeur die graag wat extra’s doet.

Offerte aanvragen
 • Maak van uw reistijd werktijd
 • Tijdbesparend & comfortabel
 • CCV-D1 certificaat
 • Ervaren chauffeurs
Vanaf €33,00 per uur

Een ervaren directiechauffeur.

Maak van uw reistijd werktijd met een directiechauffeur

Wat is een directiechauffeur? Een directiechauffeur is een chauffeur die beschikt over een aantal extra benodigde certificaten, zoals de CCV-D1 diploma. Daarnaast is een directiechauffeur een volledige dag of een aantal uur in te huren, zodat u veilig en op tijd naar uw afspraken wordt gebracht. 

Eenmaal aangekomen bij uw afspraak doet de chauffeur graag iets extra’s, zoals tanken of het wassen van de auto om zijn wachttijd nuttig te besteden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens de rit of de auto nog een servicebeurt nodig heeft nog moet tanken voordat u naar uw volgende afspraak gebracht wordt. 

Een directiechauffeur zorgt altijd voor een prettig en comfortabele rit. Heeft u belangrijke afspraken? De chauffeur zorgt dat u hier op tijd aankomt. Tijdens de rit kunt u rustig uw afspraak voorbereiden of andere werkzaamheden verrichten. Uiteraard hebben de directiechauffeurs geheimhoudingsplicht zodat u zorgeloos kunt doorwerken. Zo kunt u van uw reistijd werktijd maken.

Offerte aanvragen

De Hoop GGZ

— Florence Goossens (Bestuurssecretaresse/Managementassistent)

In één woord: betrouwbaar! Ook vinden we We Will Drive klantgericht: ze stellen zich flexibel op en denken mee als er snel iets geregeld of gewijzigd moet worden. En dat menen we!

Directiechauffeurs in heel Nederland.

Altijd direct een advies op maat

Heeft u voor een aantal uur, een hele dag of zelfs een hele week een directiechauffeur nodig? Geen probleem,We Will Drive zorgt altijd direct voor een advies op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier of neem contact op via e-mail of telefoon. We Will Drive gaat direct op zoek naar een passende oplossing voor uw aanvraag.

We Will Drive zorgt altijd voor getrainde en gecertificeerde directiechauffeurs. Zo beschikken alle directiechauffeurs over de CCV-D1 diploma. Alle chauffeurs die voor We Will Drive werken, hebben aantoonbare rij-ervaring en overleggen daarnaast een verklaring omtrent gedrag (VOG). Zo heeft u het comfort van reizen in uw eigen auto met een gecertificeerde en ervaren chauffeur.

We Will Drive Chauffeur

Directiechauffeur tarieven.

Van Oord Citroën Leische Rijn

Standaardtarief

Standaardtarief

Maak kennis met een directiechauffeur

 • Minimale afname van 4 uur
 • Maak van uw reistijd werktijd
 • Tijdbesparend & comfortabel
 • CCV-D1 certificaat
 • Ervaren chauffeurs
Offerte aanvragen
€33,00 per uur

Standaardtarief

Het standaard uurtarief voor een directiechauffeur

Maak kennis met een directiechauffeur

 • Minimale afname van 5 uur
 • Maak van uw reistijd werktijd
 • Tijdbesparend & comfortabel
 • CCV-D1 certificaat
 • Ervaren chauffeurs
Offerte aanvragen
€33,00 per uur

Op zoek naar een chauffeur met auto, privéchauffeur of studentchauffeur?

Deze bedrijven gingen je voor.Dutch Bakery Group

— Ron Muijen (CCO)

We Will Drive is voor ons bedrijf dé uitkomst als we een mooie en gezellige zakelijke dag/avond willen combineren met, op een ontspannen, comfortabele, maar vooral veilige manier thuiskomen. Niet alleen zijn de heren en dames die ons met eigen auto veilig thuisbrengen zeer professioneel en accuraat, maar de onvermijdelijke flexibiliteit die dit soort gelegenheden met zich meebrengen, wordt door WWD als vanzelfsprekend gezien en dat is een groot goed. Ook onze relaties voorzien we van de diensten van WWD zodat het wijnarrangement bij een goed diner zonder problemen genuttigd kan worden.

Van Oord Citroën Leidsche Rijn

— Christiaan de Winter (Afdeling Verkoop)

Wij werken graag met We Will Drive, ze kunnen zeer snel een hiker inzetten op het moment dat wij deze direct nodig hebben.
 Tevens is de communicatie goed en helder, je weet welke chauffeur je krijgt en dit is zowel voor ons als voor onze klant fijn!
 De chauffeurs zijn netjes en beleefd en zijn een visitekaartje voor ons autobedrijf, en afspraak is afspraak, ze hebben ons niet laten zitten!

De Hoop GGZ

— Florence Goossens (Bestuurssecretaresse/Managementassistent)

In één woord: betrouwbaar! Ook vinden we We Will Drive klantgericht: ze stellen zich flexibel op en denken mee als er snel iets geregeld of gewijzigd moet worden. En dat menen we!

Veelgestelde vragen.Het rijden met We Will Drive Chauffeursdiesnten kan doorgaan gedurende de uitbraak van Covid-19, wel gelden er aanvullende maatregelen om het rijden met chauffeur veilig en verantwoord te houden. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid in deze. De overheid geeft aan dat, hoewel de minimale afstand van 1,5 meter niet wordt behaald, het is toegestaan om met meerdere personen in een auto te zitten. Om uw veiligheid en de veiligheid van onze chauffeur zoveel mogelijk te waarborgen hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo zal er nooit een chauffeur worden ingezet die in aanraking is geweest de afgelopen 14 dagen met Covid-19 of iemand die besmettelijk is geweest. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle chauffeurs altijd een mondkapje bij zich hebben.
Het is zeker mogelijk om een aanvraag van een chauffeursdienst te annuleren. Dit is in veel gevallen geheel kosteloos, wanneer dit 12 uur of langer vooraf wordt gedaan. Wij zullen altijd samen met u kijken naar een passende oplossing, wanneer dit erbinnen valt.
U hoeft nooit rechtstreeks bij de chauffeur te betalen. U ontvangt, vaak aan het einde van de maand, een factuur van ons per e-mail. Deze wordt opgesteld op basis van de gewerkte uren door de chauffeur, welke op de factuur terugkomen.
Op het moment dat onze planning een geschikte chauffeur heeft geselecteerd, ontvangt u – uiterlijk een dag voor de dienst – een e-mail met daarin de specificaties van de chauffeursdienst en de gegevens van de chauffeur. De chauffeur ontvangt ook uw gegevens, zodat onderling contact mogelijk is. Onze planning is daarnaast 24/7 bereikbaar en staat altijd klaar voor uw vragen.
Wij begrijpen erg goed dat u tevreden bent over een privéchauffeur of studentchauffeur van We Will Drive. Het is dan ook mogelijk, indien u op vaste basis gebruik maakt van onze diensten, dat wij een poule creeëren van chauffeurs. In dat geval heeft u altijd een bekend gezicht achter het stuur.
Indien u op vaste basis gebruik maakt van onze diensten, is het mogelijk om gebruik te maken van een gereduceerd tarief. In het geval u interesse heeft in het afnemen van een chauffeur op vaste basis, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.
We Will Drive Chauffeursdiensten is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar via mail (info@wewilldrive.nl) en telefoon (010-3070656) bereikbaar. Mocht u vragen hebben, neem vooral contact met ons op.