We Will Drive tarieven.

De beste prijs afgestemd op uw behoeften

Door de inzet van studenten als chauffeurs en het gebruik van uw eigen auto, blijven onze tarief laag en de chauffeursdiensten goedkoop. Voor iedere dienst hebben wij een interessant kennismakingstarief en zijn ook onze standaardtarieven voor een chauffeursdienst heel interessant.

Dienst Introductie Standaard
Privéchauffeur n.v.t. 28,95 euro
Studentchauffeur n.v.t. 28,95 euro
Haal- en brengservice n.v.t. 28,95 euro
Directiechauffeur n.v.t. 43,10 euro
Auto met chauffeur n.v.t. op aanvraag euro
Bob chauffeur n.v.t. 28,95 euro
Valet Parking n.v.t. 28,95 euro

De uren die in rekening worden gebracht, betreffen de rijtijd en wachttijd van de chauffeur. Indien de chauffeur binnen een kwartier op het vertrekadres kan arriveren, zal er geen reistijd worden berekend. Op onze offertes houden wij altijd rekening met alle mogelijke uren van de chauffeur.

Gezien onze chauffeurs studenten zijn en zij beschikken over een OV-kaart, zullen er over het algemeen geen reiskosten worden gerekend bij een chauffeursdienst van maandag tot en met vrijdag. In het weekend zal het vaker voorkomen dat er reiskosten van de chauffeur worden doorgerekend. Mogelijke reiskosten die van toepassing zijn, zullen wij ook altijd vooraf op de offerte weergeven.

Deze bedrijven gingen je voor.Dutch Bakery Group

— Ron Muijen (CCO)

We Will Drive is voor ons bedrijf dé uitkomst als we een mooie en gezellige zakelijke dag/avond willen combineren met, op een ontspannen, comfortabele, maar vooral veilige manier thuiskomen. Niet alleen zijn de heren en dames die ons met eigen auto veilig thuisbrengen zeer professioneel en accuraat, maar de onvermijdelijke flexibiliteit die dit soort gelegenheden met zich meebrengen, wordt door WWD als vanzelfsprekend gezien en dat is een groot goed. Ook onze relaties voorzien we van de diensten van WWD zodat het wijnarrangement bij een goed diner zonder problemen genuttigd kan worden.

Van Oord Citroën Leidsche Rijn

— Christiaan de Winter (Afdeling Verkoop)

Wij werken graag met We Will Drive, ze kunnen zeer snel een hiker inzetten op het moment dat wij deze direct nodig hebben.
 Tevens is de communicatie goed en helder, je weet welke chauffeur je krijgt en dit is zowel voor ons als voor onze klant fijn!
 De chauffeurs zijn netjes en beleefd en zijn een visitekaartje voor ons autobedrijf, en afspraak is afspraak, ze hebben ons niet laten zitten!

De Hoop GGZ

— Florence Goossens (Bestuurssecretaresse/Managementassistent)

In één woord: betrouwbaar! Ook vinden we We Will Drive klantgericht: ze stellen zich flexibel op en denken mee als er snel iets geregeld of gewijzigd moet worden. En dat menen we!