Valet Parking.

Het ideale visitekaartje voor de gasten van uw restaurant, hotel of evenementenlocatie.

Offerte aanvragen
 • Efficiënt en toegankelijk
 • Professioneel en gastvrij
 • Aantoonbare rij-ervaring
Vanaf €17,95 per uur

Valet Parking voor uw restaurant of evenement.

Het ideale visitekaartje voor de gasten

Wat is valet parking? Valet Parking is het ideale visitekaartje voor de gasten van uw restaurant, hotel of evenementenlocatie. Een extra service voor uw gasten die met de auto naar uw restaurant of evenement komen. De ervaren chauffeurs van We Will Drive zorgen ervoor dat de auto’s op een veilige locatie geparkeerd worden. 

Met de valet service van We Will Drive kunt u zich richten op uw evenement en uw gasten, zonder zorgen te maken over de parkeergelegenheid. Aan het einde van het diner of evenement rijdt de valet parker de auto weer voor.

Uw gasten komen met de eigen auto aangereden. Daar wordt de auto overgenomen door één van de ervaren chauffeurs van We Will Drive en op een veilige locatie geparkeerd. Valet Parking van We Will Drive is een extra toevoeging aan uw evenement op locatie. Bezoekers kunnen zorgeloos genieten, zonder zich druk te maken of er genoeg plekken zijn en waar zij moeten parkeren.

Offerte aanvragen

Van Oord Citroën Leische Rijn

— Christiaan de Winter (Afdeling Verkoop)

Wij werken graag met We Will Drive, ze kunnen zeer snel een hiker inzetten op het moment dat wij deze direct nodig hebben.
Tevens is de communicatie goed en helder, je weet welke chauffeur je krijgt en dit is zowel voor ons als voor onze klant fijn!
De chauffeurs zijn netjes en beleefd en zijn een visitekaartje voor ons autobedrijf, en afspraak is afspraak, ze hebben ons niet laten zitten!

Valet Parking op uw evenement.

Altijd direct een advies op maat

Of u nu een paar auto’s of tientallen auto’s wil parkeren, We Will Drive zorgt altijd direct voor een advies op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier of neem contact op via e-mail of telefoon. We Will Drive gaat direct op zoek naar een passende oplossing voor uw aanvraag.

We Will Drive zorgt altijd voor getrainde en gescreende chauffeurs. Alle chauffeurs die voor We Will Drive werken hebben aantoonbare rij-ervaring en overleggen daarnaast een verklaring omtrent gedrag (VOG). 

Met ruim 260 chauffeurs heeft We Will Drive altijd een oplossing voor uw Valet Parking aanvraag, waar het evenement ook plaatsvindt. We Will Drive biedt de valet service aan door heel Nederland.

We Will Drive Chauffeur

Valet Parking tarieven.

De beste prijs afgestemd op uw behoeften

Introductietarief

Het kennismakingstarief

Om te weten of de Valet Parking van We Will Drive past bij uw behoeften hebben we een passende introductietarief.

 • Minimale afname van 3 uur
 • Efficiënt en toegankelijk
 • Professioneel en gastvrij
 • Aantoonbare rij-ervaring
Offerte aanvragen
€17,95 per uur

Standaardtarief

Het standaard uurtarief voor Valet Parking

Wanneer de kennismaking u goed is bevallen zal het standaard uurtarief ingezet worden.

 • Minimale afname van 3 uur
 • Efficiënt en toegankelijk
 • Professioneel en gastvrij
 • Aantoonbare rij-ervaring
Offerte aanvragen
€20,00 per uur

Op zoek naar een chauffeur met auto, privéchauffeur of studentchauffeur?

Deze bedrijven gingen je voor.Dutch Bakery Group

— Ron Muijen (CCO)

We Will Drive is voor ons bedrijf dé uitkomst als we een mooie en gezellige zakelijke dag/avond willen combineren met, op een ontspannen, comfortabele, maar vooral veilige manier thuiskomen. Niet alleen zijn de heren en dames die ons met eigen auto veilig thuisbrengen zeer professioneel en accuraat, maar de onvermijdelijke flexibiliteit die dit soort gelegenheden met zich meebrengen, wordt door WWD als vanzelfsprekend gezien en dat is een groot goed. Ook onze relaties voorzien we van de diensten van WWD zodat het wijnarrangement bij een goed diner zonder problemen genuttigd kan worden.

Van Oord Citroën Leidsche Rijn

— Christiaan de Winter (Afdeling Verkoop)

Wij werken graag met We Will Drive, ze kunnen zeer snel een hiker inzetten op het moment dat wij deze direct nodig hebben.
 Tevens is de communicatie goed en helder, je weet welke chauffeur je krijgt en dit is zowel voor ons als voor onze klant fijn!
 De chauffeurs zijn netjes en beleefd en zijn een visitekaartje voor ons autobedrijf, en afspraak is afspraak, ze hebben ons niet laten zitten!

De Hoop GGZ

— Florence Goossens (Bestuurssecretaresse/Managementassistent)

In één woord: betrouwbaar! Ook vinden we We Will Drive klantgericht: ze stellen zich flexibel op en denken mee als er snel iets geregeld of gewijzigd moet worden. En dat menen we!

Veelgestelde vragen.Het rijden met We Will Drive Chauffeursdiesnten kan doorgaan gedurende de uitbraak van Covid-19, wel gelden er aanvullende maatregelen om het rijden met chauffeur veilig en verantwoord te houden. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid in deze. De overheid geeft aan dat, hoewel de minimale afstand van 1,5 meter niet wordt behaald, het is toegestaan om met meerdere personen in een auto te zitten. Om uw veiligheid en de veiligheid van onze chauffeur zoveel mogelijk te waarborgen hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo zal er nooit een chauffeur worden ingezet die in aanraking is geweest de afgelopen 14 dagen met Covid-19 of iemand die besmettelijk is geweest. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle chauffeurs altijd een mondkapje bij zich hebben.
Het is zeker mogelijk om een aanvraag van een chauffeursdienst te annuleren. Dit is in veel gevallen geheel kosteloos, wanneer dit 12 uur of langer vooraf wordt gedaan. Wij zullen altijd samen met u kijken naar een passende oplossing, wanneer dit erbinnen valt.
U hoeft nooit rechtstreeks bij de chauffeur te betalen. U ontvangt, vaak aan het einde van de maand, een factuur van ons per e-mail. Deze wordt opgesteld op basis van de gewerkte uren door de chauffeur, welke op de factuur terugkomen.
Op het moment dat onze planning een geschikte chauffeur heeft geselecteerd, ontvangt u – uiterlijk een dag voor de dienst – een e-mail met daarin de specificaties van de chauffeursdienst en de gegevens van de chauffeur. De chauffeur ontvangt ook uw gegevens, zodat onderling contact mogelijk is. Onze planning is daarnaast 24/7 bereikbaar en staat altijd klaar voor uw vragen.
Wij begrijpen erg goed dat u tevreden bent over een privéchauffeur of studentchauffeur van We Will Drive. Het is dan ook mogelijk, indien u op vaste basis gebruik maakt van onze diensten, dat wij een poule creeëren van chauffeurs. In dat geval heeft u altijd een bekend gezicht achter het stuur.
Indien u op vaste basis gebruik maakt van onze diensten, is het mogelijk om gebruik te maken van een gereduceerd tarief. In het geval u interesse heeft in het afnemen van een chauffeur op vaste basis, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.
We Will Drive Chauffeursdiensten is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar via mail (info@wewilldrive.nl) en telefoon (010-3070656) bereikbaar. Mocht u vragen hebben, neem vooral contact met ons op.