Over Ons

Wij zijn We Will Drive

We Will Drive is al jarenlang een specialist op het gebied van Chauffeursdiensten, vervoer en mobiliteit. Met onze ervaring nemen wij uw volledige logistiek uit handen en vervoeren wij u en uw relaties met de hoogste zorg. Wij bieden voor elke opdracht een oplossing en stellen onze expertise graag ter beschikking.

Met onze ‘Rotterdamse roots’ staan wij garant voor een no-nonsens aanpak en hebben wij een zeer open organisatiestructuur. Wij komen dan ook graag met u in contact!

chauffeursdienst

Met meer dan zeven jaar ervaringen en 100+ projecten, zorgen wij ervoor dat ook uw opdracht met de hoogste zorg wordt uitgevoerd. Of u nou een bus-, touring- of priv├ęchauffeur nodig heeft, wij kunnen op zeer korte termijn aan uw vraag voldoen.

0

Jaar Ervaring

0

Projecten

0

Chauffeurs

We Will Drive werkt op een prettige en eerlijke manier samen met haar partners. Dit resulteert in lange-termijn relaties met onze klanten, voor wie wij dag en nacht klaarstaan.
Vaste account manager voor zakelijke klanten
Gecertificeerde en ervaren chauffeurs

De afgelopen jaren heeft We Will Drive zich toegelegd op het uitvoeren en regisseren van personenvervoer. Later is ook het ter beschikking stellen van chauffeurs in de professionele transport en logistiek aan toegevoegd.

Evenementen 85%
Chauffeursdiensten 95%
Logistiek & Transport 75%