Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten

studentchauffeur

We Will Drive levert elke gewenste chauffeursoplossing. Wilt u graag een vaste, gecertificeerde directiechauffeur of liever een poule van flexibele studentchauffeurs?

Of u in de avond na een etentje wilt worden opgehaald, of van afspraak naar afspraak af moet reizen, al onze chauffeurs zijn op alles voorbereid en bieden u een zo prettig mogelijke ervaring met We Will Drive.

Als u wilt doorwerken of uitrusten in de file of onderweg en zodoende geld wilt besparen, dan is een chauffeursdienst zeker iets voor u!

De chauffeur zorgt ervoor dat hij ruim op tijd aanwezig is op de vertrek locatie en biedt u voldoende tijd om te vertrekken.

Waar onze chauffeursdiensten voor worden gebruikt

We Will Drive helpt alle klanten met een vervoersbehoefte. Of dit vanuit medische noodzaak is, of om comfortabel rijtijd in werktijd om zetten, wij hebben de juiste oplossing.
Comfortabel reizen in uw eigen auto
Gecertificeerde en ervaren chauffeurs

Onze Beloften

Veiligheid staat bij ons op nummer één. Als opdrachtgever vragen wij u om voor een veilige en gezonde werkomgeving te zorgen. Dit houdt in dat het materieel dat gebruikt wordt, deugdelijk is en dat de medewerker de ruimte krijgt om pauze te houden.

Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Losse opdrachten kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de dienst, kosteloos geannuleerd worden. Zo zorgen wij ervoor dat medewerkers tijdig betaald kunnen worden en voorkomen wij teleurstellingen.

Bij We Will Drive krijgt u altijd een vaste accountmanager aangesteld. Met uw accountmanager kunt u te allen tijde uw wensen of verbeterpunten bespreken. Ons doel is om u en uw medewerkers volledig te ontzorgen met de inzet van onze mensen.

Wanneer wij een dienst met u afspreken, garanderen wij ook de uitvoering van de dienst. Mocht er sprake zijn van een overmacht situatie, dan zullen wij alles in het werk stellen om zo snel mogelijk met een oplossing te komen. Uw vaste accountmanager zal hierbij de leiding nemen.