Studentchauffeur

Studentchauffeur

Een chauffeur van We Will Drive is

Met een studentchauffeur kunt u rustig in de auto doorwerken, zonder dat u zich druk hoeft te maken over files of het zoeken naar een parkeerplek. U kunt uw kostbare tijd efficient besteden en in veel gevallen verdient het inhuren van een studentchauffeur zichzelf terug!

Naast het rijden, kan de studentchauffeur van We Will Drive chauffeursdiensten ook allerlei extra taken op zich nemen en zichzelf nuttig bewijzen tijdens het wachten. Denk hierbij aan het tanken of wassen van de auto, naar de garage rijden voor een servicebeurt, of een poststuk voor u bezorgen bij een belangrijke klant.

Boekt u een studentchauffeur bij We Will Drive, dan kunt u zorgeloos genieten van een ervaren chauffeur die u veilig naar kantoor, huis of uw afspraken rijdt.

studentchauffeur

De voordelen van een studentchauffeur

  1. Besteed uw tijd efficiënt en werk ongestoord door tijdens het reizen. Maak van uw reistijd werktijd met een studentenchauffeur. 
  2. De inzet van een student chauffeur is tijdbesparend, comfortabel en voordelig.
  3. Chauffeurs van We Will Drive hebben ervaring in het rijden met alle type auto’s.
  4. De studentchauffeur rijdt u veilig en voordelig naar huis in uw eigen auto, ook wanneer u een drankje genuttigd heeft.
  5. Doordat de chauffeur zo comfortabel mogelijk rijden, komt u ontspannen en op tijd bij uw afspraak aan.
  6. Afhankelijk van de wachttijd, kan de chauffeur. De chauffeur kan stand-by blijven op locatie of tussendoor naar huis gaan. Wij stellen altijd de meest kostenefficiënte oplossing aan u voor.
  7. Tijdens het wachten zijn de student chauffeurs inzetbaar om u ergens anders mee te helpen.

Vraag nu online een offerte aan.

Binnen 24 uur heeft u een passende en vrijblijvende offerte voor uw rit!

Kwaliteit van een studentchauffeur van We Will Drive

chauffeursdienst

Alle studentchauffeurs die voor We Will Drive werken, hebben aantoonbare rij-ervaring en overleggen daarnaast een verklaring omtrent gedrag (VOG). Zo weten wij zeker dat alleen ervaren en betrouwbare studentchauffeurs bij u in de auto stappen.

Daarnaast werken wij met een uitgebreid, intern review systeem. Hiermee kunnen klanten de chauffeurs beoordelen op o.a. rijstijl, communicatie en klantgerichte vaardigheden. Op basis van deze feedback worden de chauffeurs periodiek geëvalueerd en werken wij continue aan een verbeterde dienstverlening.

Wat is het tarief voor een studentchauffeur?

Uurtarief
Een chauffeur van We Will Drive chauffeursdiensten is de eerste keer, bij wijze van kennismaking, in te huren tegen een tarief van € 13,95 (excl. BTW) per uur. Het standaard uurtarief voor alle volgende ritten bedraagt € 19,- (excl. BTW). Voor alle informatie omtrent onze tarieven, verwijzen wij u graag naar onze pagina tarieven.

Uren
We Will Drive hanteert een minimale afname van 3 uur.

  • Reiskosten
    Omdat vrijwel alle chauffeurs in het bezit zijn van een studenten ov-kaart, reizen zij doordeweeks gratis en in het weekend met 40% korting, m.u.v. de zomervakantie.
Wilt u meer informatie over de studentchauffeurs van We Will Drive? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of telefonisch op 010-3070656.