Valet Parking

Valet Parking

Valet Parking van We Will Drive is

Valet Parking is het ideale visitekaartje voor de gasten van uw restaurant, hotel of de evenementenlocatie. Uw gast komt met de eigen auto aangereden. Daar wordt de auto overgenomen door één van onze ervaren chauffeurs die deze op een veilige locatie parkeert. Aan het einde van het diner of event rijdt de valet parker de auto weer netjes voor en overhandigt de sleutel.

Valet parking is een geweldige service die een enorme bijdrage kan leveren aan de uitstraling van een evenement of concert, het verblijf in een restaurant of hotel of een bezoek aan een kantoor, museum of luxe boetiek. We Will Drive verzorgt valet parking in de grootste stadions van Nederland.

Valet parking van We Will Drive levert een enorme bijdrage aan uw evenement of locatie, voor zowel de gastvrijheid als de service. Laat uw bezoekers zorgeloos genieten van valet parking en wij nodigen u uit om contact met ons op en de mogelijkheden te bespreken.

valet parking

De voordelen van Valet Parking

  1. Maak van uw reistijd werktijd met een studentenchauffeur. Gebruik uw kostbare tijd efficiënt en werk ongestoord door.
  2. De inzet van een chauffeur is tijdbesparend, comfortabel en voordelig.
  3. Altijd getrainde chauffeurs met ervaring in het rijden in nieuwe auto’s.
  4. Indien u graag een extra drankje nuttigt brengt de chauffeur u veilig en voordelig naar huis in uw eigen auto.
  5. Studentchauffeurs beschikken over kennis van het wegennet, zo komt u ontspannen en op tijd bij uw afspraak aan.
  6. Een studentchauffeur is inzetbaar voor retour – en enkele ritten. De chauffeur kan stand-by blijven op locatie of tussendoor naar huis gaan.
  7. De chauffeurs zijn in de tussentijd inzetbaar om u ergens anders mee te helpen.

Vraag nu online een offerte aan.

Binnen 24 uur heeft u een passende en vrijblijvende offerte voor uw rit!

Wat kunt u verwachten van Valet Parking van We Will Drive

Alle studentchauffeurs die voor We Will Drive werken, hebben aantoonbare rij-ervaring en overleggen daarnaast een verklaring omtrent gedrag (VOG). Zo weten wij zeker dat alleen ervaren en betrouwbare studentchauffeurs bij u in de auto stappen.

Daarnaast werken wij met een uitgebreid, intern review systeem. Hiermee kunnen klanten de chauffeurs beoordelen op o.a. rijstijl, communicatie en klantgerichte vaardigheden. Op basis van deze feedback worden de chauffeurs periodiek geëvalueerd en werken wij continue aan een verbeterde dienstverlening.

Wat is het tarief voor Valet Parking?

Uurtarief
Een chauffeur van We Will Drive chauffeursdiensten is de eerste keer, bij wijze van kennismaking, in te huren tegen een tarief van € 17,95 (excl. BTW) per uur. Het standaard uurtarief voor alle volgende ritten bedraagt € 20,- (excl. BTW). Voor alle informatie omtrent onze tarieven, verwijzen wij u graag naar onze pagina tarieven.

Uren
We Will Drive hanteert een minimale afname van 3 uur.

 

  • Reiskosten
    Omdat vrijwel alle chauffeurs in het bezit zijn van een studenten ov-kaart, reizen zij doordeweeks gratis en in het weekend met 40% korting, m.u.v. de zomervakantie.
Wilt u meer informatie over de valet parking van We Will Drive? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of telefonisch op 010-3070656.